Тенчо Тенев: БГ футболистът обича ахо-ихо и да щрака с пръсти по дискотеките

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:59 / 23.04.2015
1083
Треньорът на Марек Тенчо Тенев се изказа доста критично по отношение на спазването на режима и здравословното хранене от страна на огромна част от българските футболисти. За Тенев проблемът с възстановяването у нас е фундаментален и именно това била причината футболистите да не издържат на по-натоварен цикъл. 

"По мое време спазвахме режим - спортен и хранителен. Сега няма такова нещо. Ходят по дискотеки, но за това вина имаме и ние, треньорите, като ги съветваме да идат да разпуснат. 

Организмът им обаче е изтощен от 90 минути тичане и шест дни тренировки преди това и има нужда от почивка. Освен това се хранят в заведения за бързи закуски с пържени картофи, газирани напитки и след това не могат да ходят. Всеки доктор им го казва, но те не слушат и си действат на своя отговорност. 

Българските футболисти обичат да има ахо-ихо и да щракат с пръсти по дискотеките", казва Тенев в интервю пред "7 дни спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).