Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море излъга Локо на "Лаута"
Автор: Екип Varna24.bg 21:52 / 24.04.2015Коментари (65)1484
Отборът на Черно море постигна победа с 1:0 като гост на Локомотив в първи мач от 27-ия кръг на "А" група. Единственото попадения в пловдивския парк "Лаута" вкара Иван Коконов в 68-ата минута.

Мартин Камбуров пропусна да даде аванс на "черно-белите" в 19-ата минута. Нападателят не успя да нанесе хубав удар с глава след центриране на Здравко Илиев отдясно. 

Десетина минути по-късно "моряците" пропуснаха най-чистото си положение в срещата. След отлична контраатака Бакари успя да изведе Живко Петков сам срещу Скорчев, но ударът на нападателя срещна десния страничен стълб на вратата.

В последните секунди на първата част Здравко Илиев фаулира лошо Стефан Станчев, който при падането си счупи ключицата и бе моментално заменен на почивката.

Второто полувреме започна със силен удар на Спас Делев, който бе спасен от Александър Чанович.

В 55-ата минута Петков се отчете с нов пропуск. Нападателят на Черно море се измъкна от засадата, но стреля несериозно, опитвайки се да прехвърли вратаря Теодор Скорчев, който успя да избие.

Няколко минути след това Чанович показа рефлекс при два поредни удара на Мартин Камбуров от фаул и на Янко Сандански при добавката в 57-ата минута.

"Морето" смълча трибуните на стадион "Локомотив" в 68-ата минута, когато Иван Коконов успя да се пребори с Мартин Сечков, навлезе в наказателното поле и с удар с десния крак успя да матира Скорчев за 0:1.

Ласиман пропусна да донесе точката на "смърфовете" пет минути преди края. Тъмнокожият нападател на домакините бе изведен по диагонала от Камбуров, но ударът ми не намери целта.

Така Локо не успя да прибави нови ценни точки за борбата си за оцеляване, която води с Марек. Възпитаниците на Христо Колев-Бащата запазиха разликата от 6 точки с тима от Дупница, но играчите на Тенчо Тенев са и с мач по-малко.

Още по темата: общо новини по темата: 12
24.04.2015
24.04.2015
24.04.2015
24.04.2015
24.04.2015
24.04.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много обичам да гледам мачове на Локото . Става ми едно медено на душата,като гледам как знайни и незнайни отборчета ги унижават,а те събират пари от кебапчета...идилия в черно бяло.
-1
 
 
Сега , ако левски , нашите приятели , изтърват марек , става страшно ! Ай , всичкото локо сме за левски !
на 25.04.2015 г.
+5
 
 
Тенчо пак им диша във врата ! Давай Тенчо , настигни ги !
-2
 
 
обръщение към христо колев: г-н колев като не върви играта в атака и защита моля направи няква рокада .пример - бирсент и де вриийзе по крилата с бранимир костадинов център нападател -за реванша с черно море .така или иначе нищо не губим ,пробвай не бъди инат.вижда се ,че камбура вече е доста инертен , с делев като смени второто полувреме може би ще са по-полезни.отзад един христо стамов може да го пуснеш в защита. а към ръководството пуснете билетите на символична цена и мача да е на осветление от 20:00 и ще има доста повече хора .
на 25.04.2015 г.
+13
 
 
Коко продавал мачове и затова били шести. Коко продавал мачове и затова не взели купата а трябвало защото били по-силен отбор от Лудогорец! Коко продавал мачове и затова не влезнали в груповата фаза на лига европа. Незнам за какъв футболен колос се мислехте преди две години,но не бяхте нищо особенно и все пак отбора ви бе много бояк и не се предаваше пред никого до последната минута и най-важното играехте честен и мъжки футбол на което понякога съм се възхищавал макар да съм заклет ботевист. Сега сте едно отборче което няма нищо общо с влизащите Монтата и Пирин а дори и с Банско,Локо ГО и фк Бургас. Виновни не са нито Зума,нито Узуна а вие.
+5
 
 
Нали изпадат само два отбора бе, ко се косите, ще направите по някой равен с Хасково и Марек и лятото административно ще напуснете А група. Поне няма да сте изпаднали.
+5
 
 
Христо Колев не ви е веновен виновника е Христо Бонев махнете него колко пари е дал за спасяването на Локото ---николко а само смуче като кърлежа сиромашка кръв неговите пари си ги получава и вие него не го веждате а виждате причина в другите
0
 
 
върнете старите фетболисти като Митко Лазаров и други такива та с Камбура да ви спасят от испадането иначе сте пътници
+8
 
 
Който ни обича след нас до кюстендил да тича
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: