Над 150 желаещи да бъдат доброволци на Световната купа по спортна гимнастика и акробатика

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:39 / 04.05.2015
1698
Продължава монтирането на уредите за предстоящата Световна купа по спортна гимнастика и акробатика. Събитието ще се проведе от 7 до 9 май в Двореца на културата и спорта във Варна.

В монтажните работи в зала "Конгресна" се включиха и председателят на Организационния комитет Йордан Йовчев и председателят на федерацията по акробатика Владимир Колев. Те помагат в изграждането на гимнастическите съоръжения и поставянето на уредите, които продължават и в момента.

Едуард Радев и Мариян Василев, които са гимнастици от местния клуб "Черноморски юнак", тестваха готовия квадрат за земна гимнастика, изпълнявайки серия от акробатични елементи.

Междувременно покрай тях работници от фирма "Хидрострой" приключиха с ремонтните дейности в основната зала, където ще се проведат състезанията. Над 1500 седалки вече са поставени.

Тренировъчните зали "Младост", които се намират на по-ниските нива в Двореца на културата и спорта, вече са напълно оборудвани и очакват първите състезатели. Това ще бъдат акробатите от САЩ, които вчера пристигнаха във Варна и днес ще проведат своите тренировки. Днес пристигат делегациите на Виетнам, Израел и Белгия.

На 6 май от 13:00 часа ще бъде и официалното откриване на Световната купа, а на 7-ми започват квалификациите в отделните дисциплини.

Над 150 ученици и студенти от Варна изявиха желание да бъдат доброволци по време на състезанието.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).