Берое с интерес към Иван Коконов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:54 / 04.05.2015
1987
Берое проявява интерес кьм нападателя на Черно море Иван Коконов, пише "Тема Спорт". Наставникът на "зелено-белите" Петър Хубчев изгледа на живо победата на варненци над Марек (2:0) в Дупница в събота.

23-годишният Коконов демонстрира добра форма напоследък и логично привлича вниманието. Той вкара единия гол на "Бончук". Коконов обаче е желан и от Левски.

Любопитното е, че и преди месеци сините и Берое влязоха в битка за друг футболист на Черно море - защитника Сашо Александров, който в крайна сметка избра да продължи кариерата си на "Герена".

Роденият в Петрич Иван Коконов дебютира в А група през сезон 2009/10 с екипа на Сливен. После играе последователно за Славия и Ботев Враца, преди да акостира на "Тича" през лятото на 2013 година. През настоящата кампания крилото има 27 мача и 6 гола за моряците, а през миналата записа 28 двубоя и 1 гол. Договорът на Коконов с Черно море изтича след края на сезона и той става свободен агент. На този етап няма индикации нападателят да продължи контракта си с варненци.

Очаква се селекцията на заралии през лятото да е основно от български играчи, свободни агенти. Голмайсторът на Добруджа Атанас Илиев също е опция за трансфер.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).