Емблемата на чалгата се лепна за Евро 2015

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:16 / 05.05.2015
984
Фолктелевизия "Планета" - емблема на чалга индустрията у нас е една от акредитираните медии, които ще отразяват Евро 2015, съобщава Burgas24.bg.

Телевизията, в която се вихрят силиконови звезди е проявила необичаен интерес към спортното събитие. Футболни фенове в Бургас започнаха да цъкат с език веднага след като разбраха, че "Планета" ще отразява еврошампионата за юноши.

"Дано пратят Андреа, Преслава или Емилия като гост-анализатори на мачовете. Чакаме ги с голям интерес на "Лазур", коментираха запалянковци от морския град. 

Местни телевизии пък със завист отчитат, че "Планета" може да им срине рейтинга. 

"Съчетанието цици и футбол в HD качество може да погуби и най-стабилната кабеларка. Трябва да измислим нещо по-различно", дивеше се днес програмен директор на бургаска телевизия, който цял ден мислеше ход, с който да привлече интереса на зрителите.

Дали пък в Бургас няма да се навъдят нови златотърсачки, които да се лепнат за бъдещите футболни гении на Европа, запитаха се други и обещаха с интерес да следят, коя фолкаджийка около кой футболист ще се навърта.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).