Задържат Стенио и Матиас на "Тича“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 20.05.2015
2510
В Черно море планират да задържат Стенио дос Сантос и Матиас Курьор и за другия сезон. Към двамата има оферти от наши и чужди клубове, но тяхното желание, а и това на ръководството, е да продължат на "Тича".

Както е известно, те бяха привлечени миналото лято и с изявите си загатнаха, че могат да свършат добра работа. Стенио се адаптира по-бързо, а Матиас впоследствие също започна да оправдава вложените инвестиции в него. Двамата са и водещи голмайстори на отбора. Стенио е втори с 5 гола, а Матиас - трети, с 4. Първи са Коконов и Райков - по 6.

Любопитно е, че при успеха с 3:1 над Хасково в понеделник Стенио бе десен бек, а Матиас - ляв. Това обаче бе просто експеримент на Никола Спасов, който пусна и Тодор Паланков в центъра на защитата.

Специалистът искал да види дали, ако се налага занапред, Стенио и Матиас могат да запушват успешно дупки. Иначе тяхното място в състава е ясно - силата на Дос Сантос е в средата на терена, а на Матиас - по фланговете.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).