Димитър Николов: Нека емоциите да останат на стадиона!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:06 / 27.05.2015
2966
Не рушете хубавия ни град! С тези думи се обърна кметът на Бургас Димитър Николов към феновете на Левски и Черно море. Тази събота двата отбора ще се изправят един срещу друг в битка за Купата на България. Финалът ще се играе на стадион "Лазур" от 20:00 часа, а билетите отдавна са разграбени.

"В края на седмицата ще се играе финалът за Купата на България по футбол между Левски и Черно море. Обръщам се с уважение към феновете на двата отбора и ги призовавам да не замърсяват и рушат хубавия ни град. Нека емоциите си останат на стадиона. Иначе сте винаги добре дошли в Бургас по всякакъв повод", написа градоначалникът на личната си фейсбук страница.

Притесненията на Димитър Николов не са никак случайни. Преди година феновете на Ботев Пловдив опожариха стадион "Лазур" именно по време на финала за Купата с Лудогорец.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).