Черно море освобождава Слави Сталев и Тони Стоичков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:07 / 30.05.2015
4409
Слави Сталев и Тони Стоичков са следващите освободени от състава на Черно море. Това съобщи специално за Varna24.bg треньорът на "моряците" Никола Спасов часове преди финала за Купата на България. Двубоят с Левски е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Лазур".

Отборът направи официалната си тренировка преди срещата в 10:00 часа сутринта. Футболистите на Черно море тренираха с настроение на един от основните терени на стадион "Черноморец". За читателите на Varna24.bg Никола Спасов разкри каква е нагласата преди важния мач.

"Тръгнахме с настроение, продължаваме да го имаме, дано го запазим и след мача. При нас изходът от срещата не променя нищо, така че всичко е нормално. При Левски всичко е на всяка цена, така че при всички положение напрежението дава отражение. Но аз отговарям за нашия отбор, ние сме добре", заяви Спасов. Той уточни, че дори и отборът му да загуби довечера, сезонът за Черно море не е загубен и финалът за Купата на България е просто един бонус за "моряците".

"На всички фенове на Черно море искам да кажа да вярват докрай. Може би те са по-малко от левскарите, защото вярата им е по-слаба, но нека да вярват. Ще покажем открит и красив футбол, както беше и през сезона, просто ние нямаме друг избор. Никога не сме излизали да играем по друг начин. Групата, която водя за мача са изцяло нападатели и полузащитници. Имаме само двама защитници в отбора, това би трябвало да казва всичко", добави треньорът.

"Ще се разделим с нашия юноша Слави Сталев и с Тони Стоичков, който тренира и работи с нас през цялата пролет. Това са хората засега. По-добре да се развият на друго място, защото рядко попадаха в групата и малко играят", завърши Никола Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).