Старшата на "моряците“ губят нелепо в Разград

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:38 / 15.06.2015
1039
Юношите старша възраст на Черно море, родени през 1996 и 1997 година, изгубиха нелепо с 0:2 от Лудогорец в Разград в първи мач от четвъртфиналите на държавното първенство по футбол. Преди почивката варненци бяха по-активният тим, но пропуснаха да открият резултата, тъй като им липсваше последният пас. За сметка на това "орлите" вкараха в 25-ата минута при грешка в "моряшката" отбрана. След почивката срещата се разви по същия сценарий, като изгодни положения пропуснаха Александър Йовчев и Илиян Неделчев.

"Моряците" тръгнаха ва банк и получиха нов гол в добавеното време. Наставникът на тима Тодор Каменов не е доволен от резултата, но смята, че не всичко е загубено. Реваншът е утре от 18 ч. на стадиона под Аспаруховия мост.

Съставът

Павлин Евтимов, Мартин Костадинов, Георги Гушлев, Александър Йовчев, Стефан Иванов, Тони Атанасов, Илиян Неделчев, Александър Попов, Даниел Димитров (Валери Христов), Слави Славов (Светослав Павлов), Кристиян Пешков (Милен Николов)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).