Никола Спасов: Подценихме малко отбора на Ботев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:17 / 23.08.2008
1142
"Груба индивидуална грешка при първия гол на Ботев, след което се ориентирахме по-добре във мача, започнахме по-добре второто полувреме, логично поведохме в резултата и изпуснахме момента в който можеше да вземем победата, като вкараме трети гол. Като че ли подценихме малко в този момент отбора на Ботев, който изглеждаше гроги и след още една груба грешка допуснахме това изравняване, а в края на мача можеше и да го изгубим. Резултатът е такъв, какъвто е.

В никакъв случай не сме пестили сили на някои от футболистите, просто търсихме оптималния състав, повторих същия състав на мача с Вихрен. Михаил Лазаров наистина допусна доста груба грешка и това повлия да направя смяната. Не знам състоянието на Милен Петков, има вероятност да пропусне реванша, ударът е в коляното, не мога да кажа абсолютно какво е състоянието", бяха думите на треньора на Черно море Никола Спасов след равенството с Ботев.

Разбира се, че една точка е по-добре от нищо, но с оглед на това как се разви мача, съм малко разочарован. В крайна сметка съжалявам и футболистите съжаляват за изпуснатите две точки и че не можахме да вземем един спечелен мач", каза днес след края на мача старши-треньорът на Черно море Никола Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).