Жиньо подписва за 2 години с Черно море, продължават пробите на Вареа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:33 / 21.06.2015
1397
Португалският централен защитник Жиньо ще подпише договор за две години с Черно море. Бранителят направи добро впечатление на треньора Никола Спасов за няколкодневните проби, които изкара на "Тича" и утре се очаква да подпише контракта си. 

Наставникът заяви, че другият футболист, каращ тестове - аржентинският нападател Хуан Мануел Вареа, ще изкара още една седмица в отбора.

"За Жиньо вече сме решили, той остава, докато за Вареа ще преценяваме още седмица, след което ще вземем окончателно решение. Вероятността да остане е голяма. За краткото време, в което е при нас, ми направи добро впечатление", обясни Спасов. 

Продължаваме да търсим бранител, независимо в коя линия на защитата, но най вече отдясно и едно чисто крило. От дублиращия отбор ще оставя Илиян Неделчев и Мартин Костадинов. И те трябва да имат своя момент в дадена ситуация. Ще се опитаме да ги наложим в мъжкия футбол - каза Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).