Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Иван Кочев: Готови сме за битката с "моряците"
Автор: Екип Varna24.bg 09:11 / 21.06.2015Коментари (1)2088
©
Наставникът на Ботев U19 Иван Кочев даде обширно интервю пред клубния сайт на "канарчетата" два дни преди битката с Черно море от полуфиналите на Републиканското първенство при набор 96. Легендата на пловдивчани сподели мнението си за съперника и обърна специално внимание на "жълто-черните" фенове.

"Физическото състояние на момчетата преди срещата е добро, отборът е подготвен за битката с "моряците". Утре (неделя) ще направим една встъпителна тренировка преди първия мач с Черно море, която ще бъде повече от тактическо естество."

"Варненци са подреден и агресивен отбор, който очевидно показва две лица като гост и домакин. Играли са с добри тимове до този момент и това, че са успяли да ги преодолеят, говори само за качествата на този отбор, но може би има и странични фактори, които оказват влияние при домакинствата на Черно море."

"Имаме леки здравословни проблеми в състава, но те не са от решаващ характер и се надявам до мача всичко да е наред. Жребият е рулетка на късмета и за мен няма значение с кой ще играем. За да стигнеш до финал трябва да минеш през най-добрите, за да покажеш, че си най-добрия и че заслужаваш да си на върха. Особено, когато се играе в две срещи, трябва да сме максимално концентрирани срещу всеки един съперник."

"Това, че отборът на Черно море показва две лица, в никакъв случай не трябва да ни заблуждава, защото мач с мач не си прилича. За нас е важно в първия двубой да вземем добър аванс преди реванша, но това в никакъв случай няма да означава, че вече сме на финал и ще подходим напълно сериозно и към ответната среща. Ще се постарая така да подготвя момчетата, че да няма разлика в поведението ни в двата мача и да подходим еднакво агресивно."

"Това е Републиканско първенство, сериозен турнир и съдийството не трябва да играе главна роля в мачовете. Николай Йорданов е сериозен съдия, ръководил е множество мачове в "А" група и заслужава нужното уважение от страна и на двата тима. Разбира се, надявам се да свири това, което се случва на терена и с отсъжданията си да не предрешава срещата и да пречи на футбола."

"Когато започнахме Републиканското първенство и видяхме, че в първия кръг играем с Левски, казах на момчетата, че в тези мачове те трябва да играят за марката Ботев и за хората, които ще дойдат на стадиона да ни подкрепят. На домакинството с Черноморец също имаше много хора, а за нас е отговорност и привилегия да играем пред толкова много хора. Надявам се и в понеделник, въпреки ранния час на срещата, да има много публика на стадиона, за да могат "жълто-черните" привърженици да се наслаждават на бъдещето на Ботев."


Още по темата: общо новини по темата: 153
04.11.2016
28.10.2016
26.10.2016
24.10.2016
18.10.2016
17.10.2016
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Иван Кочев е подготвил прекрасен отбор! Играта на почти всички момчета ми дава основание да съм спокоен за бъдещето на мъжкия ни отбор. Ще отида на мача утре да викам за канарчетата ни!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: