Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Никола Спасов: Радва ме, че има голяма конкуренция
Автор: Екип Varna24.bg 09:25 / 21.06.2015Коментари (0)1371
© Varna24.bg
Треньорът на Черно море Никола Спасов изрази задоволството си, че в отбора вече има сериозна конкуренция за титулярните места.

"Ще има и недоволни, защото всички искат да играят, но пък, от друга страна, трябва да имаме равностойни 20-ина полеви футболисти. Всеки трябва да се съобразява с другия, с мен и с моите решения. Хубавото е, че участваме в три турнира, чака ни суперкупа. Така че ще имам нужда от всички в мачовете. Затова няма как да не се стремим да вземем равностойни футболисти", коментира наставникът, цитиран от "Тема спорт".

Той сподели, че е останал доволен от показаното от играчите до момента. "Личи си увереност във всички футболисти, включително и в новите. Мога да кажа, че се представят на добро ниво. Предвид етапа, в който се намираме, съм доволен от новите попълнения. Португалецът Жиньо и аржентинецът Вареа пристигнаха преди два дни, така че те нямат никаква подготовка", каза Спасов. Треньорът призна, че селекцията продължава, като се търсят още двама играчи.

"Продължаваме да търсим бранител, независимо в коя линия на защитата, но най-вече отдясно, както и едно крило. От дублиращия отбор ще оставя Илиян Неделчев и Мартин Костадинов. И те трябва да имат своя момент в дадена ситуация. Ще се опитам да ги наложа в мъжкия футбол", допълни Спасов.

Във Варна искат да се подсилят и с десен бек и ляв краен нападател. За първия пост се очаква да пристигне холандец а за втория, ако не се стигне до привличането на Владислав Романов, има готов вариант отново с играч от Ниската земя.

В същото време стана ясно, че португалският защитник Жиньо ще подпише договор с Черно море в началото на следващата седмица. Това разкриха от щаба на варненци. Очаква се контрактът на бранителя, който скоро ще навърши 30 години, да бъде за срок от 2 сезона. Жиньо може да бъде използван както в центъра на защитата, така и по левия фланг. Има силен ляв крак и умее добре да изнася топката. На този етап все още не е окончателно решена съдбата на аржентинеца Хуан Мануел Вареа, но шансовете му да остане на "Тича" са доста големи. Той може да играе навсякъде в халфовата линия, както и на върха на атаката. Спасов ще обяви решението си за него след предстоящата контрола с Дунав Русе на 27 юни във Варна.


Още по темата: общо новини по темата: 91
16.10.2015
13.10.2015
12.10.2015
12.10.2015
18.09.2015
17.09.2015
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: