В Черно море чакат още нападател и бранител

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:50 / 23.06.2015
1933
Още двама футболисти чака на проби "Черно море". Във Варна трябва да акостират още нападател и бранител. Това съобщи треньорът на тима Никола Спасов.

"Това са хората, с които затваряме селекцията - коментира за Медийна група "Черно море" Никола Спасов. - Аржентинецът Хуан Мануел Варея може да остане, но за това ще реша след контролата с "Дунав" (Рс) в събота."

Португалецът Жиньо и французинът Бурабия вече са част от тима. Дали Здравко Карадачки остава на "Тича" вероятно също ще се разбере след мача.

Проверката с русенци е в събота от 17,30 ч. на стадион "Младост". За нещастие отпадна варианта за мач на 4 юли срещу "Виторул" в Констанца. След отказа на тима на Георге Хаджи се търси друг противник. 

"Морето" няма съперник и за спаринга на 11 юли, който е последен преди домакинството срещу "Динамо" (Минск) от ІІ предварителен кръг на "Лига Европа". Той е втори във временното класиране на Беларус на 8 т. след лидера "БАТЕ Борисов". Снощи "Динамо" (Минск) победи "Славия" (Мозир) с 4:2 като гост в мач от 11-ия кръг на беларуското първенство.

Мамуту Кулибали вече е започнал постепенно натоварване. Той беше подложен в последните дни на физиотерапия.

"Времето за подготовка трябва да ни стигне", добави Никола Спасов.

Днес той извежда отбора за 2 тренировки - сутринта имаше фитнес, а следобед - занимание с топка на стадион "Младост".

Точно в 19 ч. целият отбор, зарадвал Варна със спечелването на "Купа България" ще бъде на стадион "Тича". Там пред феновете ще бъде представен тържествено трофеят.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).