Играл в САЩ ще се пробва на "Тича"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:27 / 24.06.2015
2028
На проби в "Черно море" пристигна познатият от преди няколко години Богдан Атанасов. Последно той е играл за американски колеж и преди време се беше пробвал да стане част от тима от "Тича", но тогава не впечатли треньорското ръководство. Сега пак е във Варна и се надява да покаже футболни достойнства, с които да спечели доверието на Никола Спасов.

Днес "моряците" тренираха на стадион "Младост". За утре програмата им е по-натоварена. Наставникът е предвидил едно занимание, но тимът в 11 ч. ще бъде награден като №1 за май в анкетата "Спортист на Варна". Лично кметът на града Иван Портних ще връчи призовете на носителите на "Купа България". След това момчетата на Никола Спасов ще гледат реванша "Черно море" - "Ботев" (Пд) от републиканското първенство на старшата възраст. Срещата е на стадиона под Аспаруховия мост, а след първия двубой "канарчетата" водят с 2:0.

В петък предвидена още една тренировка. В събота от 17,30 ч. на стадион "Младост" варненци посрещат за контрола "Дунав" (Рс).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).