Визови проблеми за Кулибали и Вареа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:10 / 03.07.2015
1430
Новото аржентинско попълнение в Черно море Хуан Мануел Вареа може да пропусне мачовете с Динамо Минск от 2-ия квалификационен кръг на Лига Европа, съобщава "Тема Спорт".

Причината е, че към момента Вареа няма работна виза и не може да бъде картотекиран за евротурнирите. На "Тича" правят всичко възможно да уредят гаучото, като имат една седмица да решат проблема с документите му. Черно море трябва да картотекира състава до 10 юли, като ще бъдат заявени общо 24 футболисти. В това число влизат и юношите Мартин Костадинов и Илиян Неделчев, които предстои да подпишат професионални договори с клуба.

Иначе проблем има и с малиеца Мамуту Кулибали, но само за реванша в Минск на 23 юли. Причината е, че тъмнокожият футболист разполага само с малийски паспорт и за да вземе виза за влизане в Беларус, трябва да получи покана от Минск. По този начин участието на Кулибали във втория мач с Динамо зависи от добрата воля на домакините.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).