Шокиращо убийство разтърси футболния свят

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:42 / 04.07.2015
1295
Кървава драма разтърси Австралия рано тази сутрин. Старши треньорът на местния клуб по австралийски футбол Аделаиде Юнайтед Фил Уолш е бил убит по жесток начин от сина си Сай.

Специлиастът е бил намерен мъртъв в дома си с множество прободни рани. В болницата пък е откарана съпругата му Мередит, която също е с наранявания, но без опасност за живота.

26-годишният Сай Уолш вече е арестуван. Повдигнати са му обвинения за убийство, както и за нападение и опит за убийство.

Австралийският футбол е непознат спорт не само в България и Европа, но и в световен мащаб. Спортът, който е като религия в родината на кенгурутата, е на пръв поглед хаотичен и странен, но правилата му го правят изключително атрактивен. Физическата и техническата подготовка на футболистите пък е на много високо ниво.

"Ози рулс", както също е известна играта, наподобяваща и ръгби, и футбол, датира от далечната 1858 г. Измислена е с цел поддържане на физическата подготовка на състезателите по крикет през зимата в Австралия.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).