Жоро Илиев се върна в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:01 / 06.07.2015
847
Бившият капитан на Черно море Георги Илиев се контузи на тренировка на китайския си клуб Шъдзяджуан Евър Брайт и ще се възстановява поне 2 месеца в България, съобщиха местни медии. Поради тази причина той е изваден временно от състава на Шъдзяджуан, за да може да се освободи място за друг чужденец. Във всеки отбор в Китай могат да бъдат картотекирани не повече от четирима легионери.

Българският наставник на тима Ясен Петров намери веднага заместник на Жоро Илиев в лицето на португалския национал Рубен Микаел, който бе привлечен от Брага. Любопитното е, че в петък вечерта договор с Шъдзяджуан подписа и бившият играч на Челси и Барселона Ейдур Гудьонсен. 36-годишният нападател за последно игра в Болтън.

На този етап по-нататъшната съдба на Жоро Илиев в Шъдзяджуан не е ясна. Договорът на опитния полузащитник с китайците приключва в края на календарната година. Той има на сметката си 37 мача с 13 гола за китайците. Наставникът на Черно море Никола Спасов каза, че не е разговарял с Жоро.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).