Поредни двама "моряци“ в Добруджа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:19 / 09.07.2015
924
Халфът Александър Йовчев и нападателят Кристиян Пешков са поредните футболисти на Черно море, които се присъединиха към Добруджа. Снощи двамата играха в спаринга с Дунав в Русе, а в събота ще излязат и срещу Черноморец (Балчик), преди наставникът Димчо Ненов да реши дали да ги задържи. В добричкия тим са още четирима "моряци". Слави Сталев е със статут на свободен агент, Петко Цанков дойде от Каварна, Александър Попов си търси професионален клуб, а левият бек Николай Илиев се завърна от Суворово.

Ако Ненов прецени, че някой измежду Попов, Йовчев и Пешков ще му върши работа, Черно море ще даде бележка на въпросния играч, че е свободен без финансов иск и той ще подпише първи професионален контракт с добричлии. Засега най-близо до това е Сашо Попов, който участва в две контроли. "Попов показва интересни неща, но още не съм взел крайно решение за него. Що се отнася до Сталев, той ме разочарова. Има качества и силен ляв крак, но в проверките не показва това, което очаквам", каза за "Народно дело" Ненов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).