Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Човекът, направил Кольо Спасов адмирал, дойде на "Тича“
Автор: Екип Varna24.bg 11:22 / 09.07.2015Коментари (0)1180
©
Човекът, който направи Никола Спасов адмирал - Ванката, дойде на "Тича" вчера предобед и купи 40 билета за мача Черно море - Динамо (Минск) на 16 юли в Разград. След като брои 400 лева, Ванката се снима за спомен с Кольо Спасов, неговия приятел Виктор Нейчев и невръстен ултрас, а после уточни: "Билетите са за нашата фенска фракция "Демоните", ще купим и още. Очаквам да бием беларусите с 2:0 в България и 2:1 като гости."

Както е известно, след като Черно море тръшна Левски и вдигна купата на България, Кольо Спасов облече стилен моряшки костюм, подарен му от Ванката. Наставникът позира с него, докато се радваше с играчите на терена и на церемонията по награждаването. От тогава близки, подопечни и журналисти поздравяват бат 'Кольо със "Здравейте, г-н адмирал".

"Тази приятна изненада с костюма вече отшумя. Аз обаче съм подготвил на Кольо нова, ако влезем в групите на Лига Европа", уточни Ванката.

Виктор Нейчев се сдоби с 11 билета, тъй като видя добра поличба в числото, което символизира титулярен състав във футбола. "Убеден съм, че Никола Спасов ще избере вярната стратегия срещу Динамо за първата среща, за да ни е по-лесно във втората. Дано имаме и спортно щастие", каза Нейчев.

Пред касите входни талони си купуваха също фенове на носителя на купата от различни възрасти - деца, младежи, зрели и възрастни. Всички те бяха оптимисти за крайния изход от първия двубой, като прогнозираха победи за "моряците" с резултати 1:0, 2:0, 3:0 или 3:1. Беловлас привърженик пък изрази убеденост, че варненският тим ще се класира за третия предварителен кръг в Лига Европа с две равенства - 0:0 у дома и 1:1 в Минск, а петима фенове коментираха кой ще бие дузпа, ако бъде свирена такава в Разград. Те бяха раздвоени между Мишо Венков, Марчин Буркхардт и Симеон Райков.

Според кулоарна информация билетите за двубоя с Динамо (Минск) вървят като топъл хляб. За по-малко от ден вече са закупени над 1000 входни талона. Продажбата продължава всеки делничен ден от 9 до 17 часа във фен-магазина на входа до зала "Владислав".

Източник: "Народно дело"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: