Черно море без аржентинеца срещу Динамо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:22 / 14.07.2015
1250
Новото попълнение на Черно море Хуан Вареа отпадна от състава за първия мач от втория предварителен кръг в Лига Европа с Динамо (Минск) в Разград в четвъртък. Причината е, че аржентинецът не успя да се сдобие с работна виза и да бъде картотекиран в БФС и УЕФА. Вареа остава под въпрос и за първия мач в "А" група срещу Пирин в Благоевград в неделя.

Разбра се още, че "моряците" придобиха впечатления за играта на Динамо (Минск) от негови мачове на едночасово видео в 16,30 ч. вчера. В съблекалнята на фона на видеокартината Никола Спасов обясни на своите подопечни силните и слабите страни на беларусите.

Германският арбитър Тобиас Щийлер пък ще ръководи мача Черно море - Динамо (Минск). 34-годишният съдия свири мачове в Първа Бундеслига от 2011 г. Той живее в Хамбург и работи като адвокат.

Междувременно бе потвърдено, че Бакари ще отсъства от терена около половин година. Футболистът премина ядрено-магнитен резонанс вчера, който показа, че е със скъсани предни кръстни връзки на дясното коляно. Бакари ще легне под ножа до дни, като все още не е взел решение къде да се извърши операцията. Почти сигурно нападателят ще се възстановява в Испания. От лекарския щаб на Черно море очакват Бакари да започне тренировки най-рано през януари догодина.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).