Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Левски ще изпадне, прогнозира Петър Курдов
Автор: Екип Varna24.bg 09:01 / 15.07.2015Коментари (1)1416
© Varna24.bg
Бившият нападател на Левски и Ботев Петър Курдов сподели, че тимът трябва да промени коренно играта си в "А" група, ако иска да върви напред.

"Това, което чувам от Гонзо и Стойчо Стоев, ме кара да смятам, че отборът се развива в положителна посока, феновете обаче трябва да подкрепят Левски в този момент, защото нещата не са добре откъм финанси. Не съм съгласен с моя син - Атанас, че в контролите е едно, а в официалните мачове съвсем друго. Напротив, както играят в проверките, така ще бъде и в първенството. В крайна сметка там тимът беше неубедителен и няма как да се получи по този начин в А група. Мисля, че футболистите трябва да се стягат. Не е кой знае колко страшно да гостуваш на Ботев в Пловдив. Малко или много се притеснявам, че закъсняхме със селекцията, това и Гонзо, и Стоев го казаха, новите не са готоби да влязат веднага. Лошото е, че този процес върви в движе ние. Мисля, че в момента липсва свързващото звено в играта ", каза специалистът пред вестник "Тема спорт"и призна, че синът му има проблеми с картотеката.

"Говорих с БФС и те ми казаха, че Астана трябва доброволно да изпратят жълтата му карта, ако това не се случи до 15 дни, ще бъде издадена служебна. Мисля, че Атанас няма да може да играе в първия кръг. Правим всичко възможно обаче това да не се случи, надявам се и Левски да положи по-големи усилия. Сега няма да казвам кой е виновен, за да се стигне дотук", обясни Курдов.

Той коментира и смяната на властта на "Герена".

"Трябва да отдадем нужното уважение на Тодор Батков и да го изпратим достойно. Малко хора се нагърбват с такова нещо - да финансират клуб. Батков направи много хубави неща -взе купи, титли, в евротурнирите имаше големи постижения. Той е част от историята и през тези 11 години е дал не малко средства. Няма вечни хора, но ние левскарите трябва да го уважаваме. Относно новите собственици - надявам се, че са сериозни хора. Знаем какво може Иво Тонев, както и Николай Иванов и Сашо Ангелов. Те са интелигентни хора. Дано това, което поеха като ангажимент, да го свършат. Иначе, ако само се говорят празни приказки, не ни чака нищо добро. Парите, които се осигуряват, ще стигнат, ако се орежат някои разходи. Мисля, че всичко в крайна сметка ще си дойде на мястото. Вярно е, че Лудогорец дава много средства за селекция, но на стадиона им ходят по един файтон хора, а Левски дори да няма финанси, е богат на фенове", завърши Курдов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Чул те Господ, Петьо! Ще те черпя, ако изпаднат! Ха дано, ама надали! БФС няма да позволи.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж това лято за момента
Аматьорските футболни лиги във Варна отново се обединяват в помощ на Павел Станчев
Варна посреща Световната купа на KWU SENSHI за аматьори през лятото
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: