Малките “моряци" стъпиха накриво в “Готиа къп"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:19 / 17.07.2015
2446
Талантите от ДЮШ на "Черно море" (набор 2001 г.) приключиха своя победен рейд на мини-световното първенство "Готиа къп 2015". 

В Гьотеборг (Швеция) в среща от 1/32-финалите, момчетата на Тодор Каменов и Мартин Христов първо сломиха непобедения до този момент бразилски тим "Пекениньос ду Жокей" с 1:0. Варненци успяха да излъжат съперника си с гол в заключителните минути на срещата, който бе отбелязан от дежурния голмайстор на тима Мартин Минчев.

Пред Медийна група "Черно море" Тодор Каменов заяви, че е доволен от старанието на своите възпитаници в мача с бразилците, в който, по думите му, е преобладавало тактическото надлъгване.

В спора за място на осминафиналите обаче "Черно море" срещна отбора на "Далас Тексанс" (САЩ), който разгорми със 7:0 шведски съперник. След много оспорвана борба варненци отстъпиха с 2:3 и отпаднаха от надпреварата.

Всичко вървеше добре, Никола Караиванов откри, но след броени секунди "янките" направиха 1:1. Те дори поведоха в резултата преди почивката, но варненци изравниха за 2:2. В последвалото надлъгване американците успяха да вкарат и победния гол.

От щаба коментираха, че момчетата са усетили умората от изиграните трудни срещи, докато "Далас Тексанс" са били по-свежи заради лесните мачове до момента. Според тандема Каменов - Христов постигнатото от малките "моряци" е достойно за уважение.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).