Фенове нарязаха маркучите на стадион "Спартак“ и изпочупиха седалки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:06 / 23.07.2015
973
Фенове на Спартак 1918 са нарязали маркучите за поливане на терена на клубния стадион, съобщи за "Народно дело" членът на УС на клуба Пламен Михов.

"Проникнали са след полунощ и са нарязали повечето маркучи. Наложи се да ги снаждаме другия ден, за да поливаме тревата", каза Михов. 

Той допълни, че ултрасите са изпочупили и част от седалките на треньорската скамейка, на която сядат спортно-техническият щаб и резервите на спартаклии на мачове.

"Отделно са влачили тракторчето за поливане през целия терен и са го скрили зад цистерната. Помислихме, че сме останали без него, докато го намерим на другата сутрин", заяви още Михов.

Иван Петров пък разкри, че се е срещнал с представители на Синдикат 12 на стадиона. 

"Поканих ги да влязат, за да им обясня как смятам да възродя нашия Спартак. Един от тях - Никито, попита откъде съм взел пари за първите плащания на задълженията и вярно ли е, че ми ги е дал бившият силен човек в клуба. Сложих ръката си върху неговата и му казах, че един ден, като разбере откъде са парите, ще ми се извини. А парите до този момент са от моя джоб и от мои богати приятели. Да не съм християнин, ако лъжа", каза за "Народно дело" Петров. 

По време на срещата е влязъл още един от тарторите на феновете. 

"Каза ми, че без фенове съм за никъде и че не ме искат в Спартак. Отговорих му, че е редно първо да видят какво аз и екипът ми правим за клуба, и после да ме оценяват. След това - до 23 часа вечерта - десетина ултраси стояха отвън и пееха песни за Спартак. По едно време отново намесиха и моето име", допълни Петров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).