Мачът с Черно море може да е последен за Бруно Рибейро

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:04 / 24.07.2015
1232
39 годишният Бруно Рибейро може и да не се задържи още дълго на треньорския пост в Лудогорец. Специалистът получи вот на доверие от ръководството преди няколко дни, но почти сигурно при нов гаф, този път срещу Черно море в неделя, ще се раздели с работата си. 

Португалецът пристигна в Разград преди 38 дни. В този период шампионите изиграха общо 9 срещи под негово ръководство - 6 контроли и 3 официални двубоя. 

Балансът от тях е едва 2 победи, 2 равенства и цели 5 загуби! Досега нито един друг треньор не е стартирал толкова лошо начело на разградчани. Още повече че при Рибейро Лудогорец е вкарал само 1 гол в трите си официални мача, а е допуснал 5. 

Безумно слабото представяне и отпадането от Европа е разклатило много сериозно поста му и евентуален гаф на "Тича" по всяка вероятност ще се окаже решаващ за крайното решение. 

В последните два сезона Лудогорец на два пъти смени наставника, с който започна сезона, преди да дойде август. Първо през 2013-а Ивайло Петев отстъпи поста си на Стойчо Стоев, а след това Стоев бе заменен от дългогодишния помощник в тима - Георги Дерменджиев. И в двата случая ръководството имаше далеч по-малки основания да предприеме рокада, отколкото сега. 

Петев бе сменен, след като тимът бе обърнат от Слобан Братислава като гост от 0:1 дo 2:1 и загуба от Любимец, докато Стойчо Стоев сдаде поста, след 0:0 с Партизан в Разград. Мач, в който Лудогорец тотално надигра сръбския гранд.


Източник: в. "Тема спорт“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).