Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Черно море и Лудогорец в търсене на първа победа в "А" група
Автор: Екип Varna24.bg 09:46 / 26.07.2015Коментари (0)1583
© Bulphoto
Черно море приема Лудогорец в мач от втория кръг на българската "А" група. Срещата е днес от 18:30 часа на стадион "Тича" във Варна. Двата тима са в търсене на първа победа от началото на сезона. Черно море има две равенства и една загуба, докато Лудогорец има три поражения.

Бруно Рибейро има огромни дилеми на кого да гласува доверие във Варна. Очаква се в стартовата единайсеторка да има поне две промени спрямо гостуването на Милсами. Извън състава по всяка вероятност ще остане безличният в Молдова Препелица, както още Кишада и Вандерсон. Засега не е ясно кой ще е партньор на Дяков. Вариантите са два - Лукас Саша или Анисе. С по-големи шансове да стартира е първият. В предни позиции Рибейро ще разчита на Чунчуков. Младокът не се представя особено силно след идването си от Ботев през лятото, но е един от малкото, с които Лудогорец може да изпълни правилото сред титулярите да има български играч до 21 години. Другата опция пред зелените е Александър Василев, но включването му е малко вероятно. Аут заради контузия пък е Минев.

Новото португалско попълнение на Черно море Жиньо най-вероятно ще запише официален дебют за отбора в домакинството на Лудогорец. Треньорът на моряците Никола Спасов планира да пусне защитника като титуляр срещу шампионите на мястото на Мамуту Кулибали. До този момент привлеченият от Авеш футболист не е играл за варненци, тъй като получи контузия малко след като се присъедини към тима и пропусна част от подготовката. Наставникът почти сигурно ще направи и други промени по състава с идеята да внесе малко свежест. На вратата отново ще се завърне Георги Китанов, а напред се очаква да започне аржентинецът Хуан Мануел Вареа. В първите три мача Спасов въртя на върха на нападението Вареа и Бижев, но досега и двамата бяха твърде неубедителни. На "Тича" се надяват да продължат добрата серия срещу разградчани у дома. В последните три мача като домакин Черно море няма загуба от Лудогорец. Варненци отново ще действат в схема с четирима в защита, а напред се възлагат големи надежди на крилата Матиас Курьор и Симеон Райков.


Още по темата: общо новини по темата: 10
28.07.2015
26.07.2015
26.07.2015
26.07.2015
24.07.2015
24.07.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: