Мишо Венков: Яд ни е за загубата от шампиона, но нивата е дълга

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:09 / 28.07.2015
1319
Левият бек на Черно море Михаил Венков призна, че той и неговите съотборници са ядосани за загубата с 2:3 от Лудогорец на "Тича". Капитанът обаче е убеден, че няма да повторят слабия старт от миналия сезон, когато след петия кръг имаха само 2 точки.

"Всички ни е яд, защото играхме добре. Не е допустимо обаче вторият и третият им гол да паднат след контраатаки. Тези грешки не бива да ги повтаряме", каза за "Народно дело" Мишо. Последният категорично отрече да са в криза, въпреки че още нямат победа в първенството и отпаднаха безславно от Лига Европа.

"Нищо фатално не се е случило. Загубихме само един мач, но има още много през сезона. Нивата е дълга и ще компенсираме загубата. Убеден съм, че няма да повторим слабия си старт от миналото първенство и скоро ще започнем да побеждаваме. Нашият отборен потенциал ни задължава да преследваме високи цели в "А" група", допълни Венков.

За "моряците" вкараха Стенио дос Сантос (75) и Матиас Курьор (90+5), а за разградци точни бяха Марселиньо (6), Вандерсон (63) и Стефан Станчев (89, автогол). Дебют за домакините записаха централните защитници Жиньо и Траян Траянов.

Вчера черноморци получиха почивен ден, а днес предобед е първото им занимание за седмицата. В неделя тимът гостува на Славия от 18,30 ч. в столичния квартал "Овча купел".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).