Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
Бивш футболист на "Морето": Стресът на "Тича“ ще отшуми, отборът ще е фактор в елита!
Автор: Екип Varna24.bg 11:40 / 29.07.2015Коментари (0)1079
© Bulphoto
"Няма място за безпокойство в Черно море, въпреки отпадането от Европа и двата мача без победа на старта в "А" група. В България сме свикнали да не даваме нищо, а да искаме всичко. Реално погледнато, една спечелена купа не означава, че трябва да пренавиваме машинката.

Нашите нямаха шанс да попаднат на отбор, който да елиминират в Лига Европа. Изгубиха от Минск заради липса на опит и самочувствие. Това доведе до стрес, който им се отрази на психиката, и в началото на сезона в "А" група мотивацията не е на необходимото ниво. Да не забравяме също, че в първите два кръга гостувахме на новак, който се завърна след години в елита и бе максимално надъхан за върхови изяви, а после приехме най-силния отбор у нас през последните 4 години.

На "Тича" трябва да бъдат оставени да работят на спокойствие, стресът да отшуми и да намерят верния път за развитие. Когато нашите взеха купата, казах, че по-лесното бе направено, а сега предстои по-трудното. Защото е известно, че по-лесно е да покориш върха, а далеч по-трудно - да се задържиш на него. Черно море вдигна високо летвата и оттук нататък всяка несполука ще дава повод за негативни коментари и опити да се разклати моряшкият кораб. Но аз съм убеден, че с този отборен потенциал и този треньор Черно море ще играе главна роля в първенството през този сезон."

Милен Бакърджиев
бивш футболист на Черно море








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: