Бакари претърпя успешна операция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:06 / 05.08.2015
1196
Централният нападател на Черно море Бакари претърпя успешна хирургическа интервенция на предна кръстна връзка на коляното. След 10 дни курс по физиотерапия, той ще мине контролен преглед при клубния лекар д-р Стефан Петров и едва след него ще стане ясно, колко време ще отсъства от терените, съобщава официалният сайт на "моряците".

Испанският полузащитник на Левски Мигел Бедоя пък най-вероятно няма да се възстанови за срещата с Черно море във Варна тази събота. Ключовият футболист в схемата на Стойчо Стоев има мускулна контузия в областта на бедрото. Бедоя ще продължи да се подготвя по индивидуална програма. Възможно е испанецът да пропусне и двубоя на Левски срещу Монтана, който е от петия кръг на шампионата.

Отсъствието на Бедоя е пореден шанс за Борислав Цонев, който играе на неговата позиция от началото на сезона. Испанецът се контузи срещу Литекс, а това бе единствената му среща от старта на кампанията.

Травма има и Георги Костадинов, но лекарският щаб на "сините" ще направи всичко възможно, за да го възстанови до събота. Халфът играе с контузия в последните мачове, но демонстрира характер и е важен състезател в плановете на Стоев и екипа му.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).