Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Левски ще търси реванш срещу Черно море
Автор: Екип Varna24.bg 08:33 / 08.08.2015Коментари (1)1321
© Varna24.bg
Черно море и Левски се срещат днес за първи път след финала за Купата на България на 30 май. Преди малко повече от 2 месеца моряците надвиха "сините" с 2:1 след продължения и завоюваха първа купа в историята си, а за столичани остана поредното горчиво разочарование.

Днес на "Тича" възпитаниците на Стойчо Стоев ще се опитат да избият комплекса си от варненци и по още две причини - ако левскарите не спечелят, ще изравнят вторият най-лош старт на сезон в историята на клуба, а победа пък ще означава два поредни успеха за тях във Варна за първи път от 2001 година насам.

Тонусът в Черно море вчера бе повдигнат от новината за поредното ново попълнение на варненци. Колумбиецът Себастиан Ернандес парафира едногодишен договор с клуба, след като не успя да си намери отбор в чужбина. 

Ернандес изкара цялата лятна подготовка с тима на Никола Спасов, но от "Тича" бяха заявили, че няма как да удовлетворят финансовите претенции на футболиста и той да остане при тях. В крайна сметка двете страни намериха общ език и Ернандес може да излезе на терена още днес срещу Левски. 

Вчера във Варна се опитаха да направят всичко възможно Себастиан да получи картотека от БФС. При положение, че Ернандес е уреден, той ще започне от първата минута за варненци зад гърба на изнесения нападател Вилиян Бижев.

В Левски със сигурност пък няма да могат да разчитат на нито един от двамата си налични нападатели Умар Диаби и Атанас Курдов. Те отпътуваха заедно с останалите си съотборници за Варна вчера, като до последно се надяваха, че ще получат служебните си картотеки от ФИФА. 

От "Герена" бяха предприели необходимите действия това да се случи навреме, за да може да бъде използван поне единият от двамата нападатели, но този път и късметът им обърна гръб. Документите за служебно картотекиране са били внесени в световната централа, но служителите, отговарящи за това, са в отпуск и не е имало кой да разпише така необходимите за Левски картотеки. При това положение атаката на "сините" отново ще бъде водена от Денис Махмудов, който срещу Лудогорец загатна, че започва да влиза във форма. 

Стойчо Стоев ще направи само една промяна в състава си в сравнение с мача в Разград преди седмица. В игра се завръща капитанът Веселин Минев, който ще заеме мястото си от ляво на отбраната, където срещу шампиона игра Аймен Белаид. Тунизиецът ще остане на резервната скамейка и в центъра на защитата ще продължат да си партнират Деян Иванов и Максимилиан Карнер. Мики Орачев ще запази титулярното място и позицията си от мача с Лудогорец по левия фланг на "синята" полузащита. Божидар Краев и Борислав Цонев ще са другите двама, които ще подпомагат най-активно Денис Махмудов.


Още по темата: общо новини по темата: 17
11.08.2015
10.08.2015
10.08.2015
09.08.2015
09.08.2015
08.08.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Успех довечера, моряци! Трябва да затвърдим доброти си представяне срещу сините!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: