На "Тича" нарочиха четирима играчи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:39 / 10.08.2015
989
Повече юноши да играят за Черно море поискаха ултрасите на "моряците" след загубата с 0:1 от Левски. Според феновете съставът на Черно море има безхаберни играчи със скромни качества, които не могат да поведат отбора към топ 4. 

"Не е нормално Левски да ни победи с юношите, след като същите тези техни юноши губеха от нашите до преди година. Искаме повече наши момчета в състава, защото с нищо не отстъпват на някои от футболистите в представителния ни тим и са по-перспективни от тях", каза шефът на ултрасите на Черно море Иван Михайлов. 

Според него с изпълнители като Бижев, Жиньо, Васев и Вареа любимият им тим няма шанс за топ 4, което е единствената цел този сезон. 

"Тези четиримата и още някои други са безхарактерни футболисти, със скромни качества. Сигурен съм например, че нашето момче, което отпратихме с лека ръка - Атанас Илиев, който в момента води атаката на Монтана, ще вкара повече голове в А група, отколкото Бижев и Васев взети заедно. От школата ни излизат качествени кадри и е редно да получават шанс за развитие. Иван Михайлов обясни и слабия интерес на запалянковците на Черно море към двубоя за Суперкупата срещу Лудогорец в сряда. 

"Това е логично, тъй като хората са разочаровани от посредствения ни старт в елита. Ако оставим настрана Лудогорец, ние единствено стоим стабилно във финансово и организационно отношение. Така че с оглед състоянието на другите отбори, е закономерно да гоним класиране в четворката. Сега я караме на еуфория след спечелена купа", завърши Михайлов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).