Спартак се отказва от участие в Североизточна В група

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:09 / 11.08.2015
755
Спартак 1918 ще се откаже от участие през новия сезон в Североизточна В група. Причините ще бъдат обявени от Иван Петров на пресконференция. 

"Ще говоря във вторник. Сега само ще кажа, че и някои членове на общото събрание на клуба ме изкараха предател, което не мога да приема", заяви за "Народно дело" Петров. 

Ако той потвърди, че тимът няма да играе, в групата ще останат 14 отбора, като Суворово ще наследи мачовете на спартаклии или ще се тегли нова програма.

Утре Спартак 1918 трябваше да картотекира 17 футболисти за първенството, но по всичко личи, че това няма да стане.

Силният човек в новия ФК Спартак Атанас Атанасов пък обяви, че няма начин да се обединят със Спартак 1918. 

"Нашата цел е ясна - да започнем начисто участие от "А" окръжна група в края на септември. Това ще стане, ако получим за ползване спортен комплекс "Локомотив". Вече има индикации, че кметът ще насрочи извънредна сесия на ОбС с една точка - отдаване на въпросния комплекс на ФК Спартак. Очакваме това да се случа до края на този месец или през първата половина на септември", каза за Атанасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).