Левски хвърли око на Матиас Курьор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:22 / 14.08.2015
1783
Левски има интерес към звездата на Черно море Матиас Курьор, твърди "Меридиан Мач". Старши треньорът на "сините" Стойчо Стоев се надява през зимната пауза да подсили отбора си със собствения си палач. 

Припомняме, че именно Курьор вкара победния гол за Черно море във финала за Купата на България в края на миналия сезон. Черно море победи с 2:1 "сините", а попадението на национала на Мартиника, което дойде в края на продълженията, беше истински шедьовър.

На "Герена" продължават да търсят крила и за двата фланга. "Сините" са наясно, че ще им бъде много трудно да вземат Курьор от Черно море. Има обаче и добра новина - Матиас е един от малкото набелязани футболисти, на които може да бъдат изпълнени финансовите условия.

В същото време Левски продължава да чака Либан Абди, но забавянето на трансфера му вече започва да отчайва ръководството.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).