Деца от 7 държави са тук за тенис академия в Албена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:37 / 17.08.2015
831
Деца от седем държави - Русия, Румъния, Англия, Германия, Кипър, Франция и от всички точки на България, се включиха в поредния тенис камп в Албена. 

Едноседмичният лагер, който ще завърши с празничен турнир за деца до 8 и 10-годишна възраст, е организиран от "Драйзам тенис академия". 

Ежедневно участниците имат по 4 часа тенис, включващи практика и общо-физическа подготовка.

Голяма част от семействата на участниците избират Албена за поредна година за своята тенис ваканция. По време на нея децата им подобряват своето ниво, а родителите се отдават на релаксираща почивка.

През уикенда малките тенис таланти ще премерят сили в турнир, който е част от празничната програма на ваканционно селище Албена, което на 24 август ще отбележи своя 46-ти рожден ден с прекрасен концерт, съобщава ръководителят на спортния отдел в курорта Руслан Йорданов.

В навечерието на празника на курорта - 22 август, Албена и "Драйзам тенис академия" по традиция ще зарадват своите участници с Парти с вкусна торта и анимационни игри.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).