Живко Петков: Стягаме се за първа победа у дома

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 21.08.2015
1777
Централният нападател Живко Петков очаква Черно море да вземе първата си победа у дома в събота. "Моряците" приемат Монтана от 17,30 ч. на стадион "Тича".

"В съблекалнята си говорим с момчетата, че няма да е лесен мач, но ние трябва да го вземем. Пет точки от пет кръга не отговарят на добрия потенциал на Черно море, нито пък седмото място в класирането. Дано имаме и спортен шанс, какво ни липсваше в предните две домакинства. От Лудогорец изгубихме в равностоен мач, а от Левски - след една индивидуална грешка", заяви за "Народно дело" Петков. 

Той разкри и какво изисква от тях Никола Спасов: "Да се раздаваме на 100 % и да поддържаме постоянно добро игрово ниво на терена. Треньорът ни каза, че ще е доволен, ако на всеки 5 мача сме изиграли 4 добри и един колеблив."

Според Живко Черно море си върнал самочувствието със спечеления финал за Суперкупата и силното второ полувреме в Стара Загора. "Ние обаче можем да играем още по-силно от тези два мача и ще се стремим да го правим. Сега е най-важно да победим Монтана и да отидем в Пловдив с 8 точки в актива", завърши таранът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).