Михаил Мадански: Изненадан съм, че Черно море изпусна Наско Илиев

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:43 / 21.08.2015
1750
Изпълнителният директор на Монтана Михаил Мадански е изненадан, че Черно море е изпуснал талант като Атанас Илиев. Както е известно, таранът си тръгна миналото лято и след като изкара един сезон в Добрич, премина в новия член на "А" група. Утре Наско ще води атаката на монтанци на "Тича".

"Когато бях селекционер на младежкия национален тим, събирах информация за всички талантливи футболисти в България. За Черно море знаех, че има перспективни юноши и един от тях е Илиев. Когато в първия кръг на "Б" през миналото първенство играхме с Добруджа, Наско ми направи много добро впечатление и после през целия сезон пращах хора да го гледат. След като се уверихме, че може да ни върши рабата, логично го привлякохме и сега е титуляр при нас. Честно да ви кажа, аз съм изненадан, че Черно море с лека ръка се разделя с такива качествени юноши", заяви за "Народно дело" Мадански.

Последният призна, че при тях няма напрежение след трите мача без победа: "Програмата ни в началото е много трудна. В първите 5 кръга играхме срещу четири от най-добрите в България, а в събота гостуваме и на петия. Черно море е прогресиращ отбор и се намира в подем, след като взе Суперкупата и завърши наравно на негостоприемния стадион в Стара Загора. Очаква ни поредният труден мач."

Монтана пристига във Варна днес и следобед ще тренира на стадион "Младост".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).