Янаки Янакиев навигира успешно Григоров за титла

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 08.09.2015
582
Пилотът Григор Григоров и варненският му навигатор Янаки Янакиев спечелиха едномарковия шампионат Hyundai Racing Trophy, част от рали "Сливен". На второ място завършиха Дочо Цвятков и Линда Багерова.

Освен купите за първо и второ място в шампионата, двата екипажа получиха още отличия. Те се наредиха на второ място в отборното класиране на рали "Сливен", Григор Григоров спечели и трето място за "Купа Джуниър", а двата екипажа на HRT постигнаха и двойна победа в клас RC5 на рали "Сливен".

"Радвам се да бъда тук, защото това доказва, че успях да се преборя със себе си и да докажа, че мога да се върна в играта, макар и след лека пауза. Започнах да се състезавам в този шампионат доста плахо, много внимателно, колебливо, резервирано, но впоследствие успях да се събера и да се върна в играта. Да покажа на какво съм способен, макар и с малко опит в ралитата. Това беше най-трудното рали, на което съм карал, но се чувствах и най-подготвен. С навигатора ми Янаки Янакиев всичко се случва много по-лесно, успяхме да направим добра записка и смятам, че се получи едно добро рали", заяви пилотът Григор Григоров.

"Искам да благодаря на Григор, че вече се сработваме двамата и нещата започват да се получават все по-добре. Но, естествено, трябва да минем още километри. Искам да връча отборната купа, която спечелихме - второ място за Hyundai Racing Trophy на рали "Сливен", на Стефан Митов. Тя е за него от името на целия отбор", каза навигаторът на Григоров - Янаки Янакиев, и връчи трофея на Стефан Митов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).