Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Три медала за Варна на джу-джицу на турнир в Белград
Автор: Екип Varna24.bg 15:28 / 10.09.2015Коментари (0)907
©
Силно се представиха варненските състезатели по бразилско джиу-джицу на силния турнир Belgrade Open в Сърбия. Водени от главния инструктор Станислав Карастоянов, в западната ни съседка участваха Радослав Букоров-Батман и Александър Александров от централен полицейски карате джиу-джицу клуб Варна и състезателката на Десант Александра Тончева. Турнирът беше силно представен от Румъния, Македония, Гърция, Унгария и, разбира се, домакините от Сърбия. Общият брой на състезателите беше около 150 в двете дивизии "начинаещи" и "напреднали", бройка, която е малка като за този вече станал традиционен в Белград турнир, но за сметка на това в дивизия "напреднали" имаше много класа. Именно в нея се пуснаха и варненските бойци.

Александра Тончева взе златен медал в категория до 60 к., Александър Александров остана втори в кат. +97,5 кг, а Радослав Букоров грабна бронзовото отличие до 79,5 кг.

На това първенство варненският отбор представляваше академията на неколкократния световен шампион по бразилско джиу-джицу Бруно Бастос. BJJ Bastos Varna Bulgaria стартира в началото на тази година след проведен технически семинар и оттогава в конкретните състезания по линия на International Brazilian Jiu Jitsu Federation (IBJJF) варненският отбор представлява тази академия.

"Доволен съм от постигнатите в това състезание резултати. Всяко състезание е важно за спортистите, които участват, а медалите са заслужени и са допълнителна мотивация. Аз се радвам, че успяхме да изчистим на място някои грешки от състезателния план и на тримата, които се виждат добре, когато се играе срещу силни и добре подготвени противници. Това състезание и следващите три планирани до края на годината са подготвителни за Европейското първенство на IBJJF, което ще се проведе в Лисабон в средата на януари 2016 г.", сподели пред "Народен спорт" Станислав Карастоянов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да се пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: