Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Елитни варненци вдигнаха двете купи с Марин Митев
Автор: Екип Varna24.bg 15:37 / 10.09.2015Коментари (1)10928
©
Поколения елитни варненци от местния кръг "Монтерей" вдигнаха двете купи на Черно море в присъствието на собственика на клуба Марин Митев. Тържеството, което се проведе в ултрамодерния ресторант "Галера", съвпадна със знаковия за България ден 9 септември. Както е известно, Черно море за първи път в 102-годишната си история печели Купата на България и Суперкупата на страната, като го направи за по-малко от 3 месеца.

От името на членовете на "Монтерей" бившият футболист и треньор на "моряците" Иван Василев отправи следното послание към Марин Митев: "Господин Митев, благодарни сме ви, че за 10 години създадохте прекрасни условия за футбол в Черно море и постигнахте впечатляващи резултати. В историята на нашия клуб е имало много възходи, но този безспорно е най-големият и ви пожелавам след тези две купи да станете и шампиони на България."

Марин Митев благодари за пожеланията и уточни: "Това е първото публично признание, което получаваме за това, което правим за Черно море."

Шефът на варненския фенклуб "Арсенал" д-р Стоил Пеев зарадва благодетеля на варненския клуб с последния алманах на "артилеристите" за 2015 г. и чаша сувенир на английския гранд. Стоматологът пожела на Митев да отпие от нея шампионско до две години.

От "Монтерей" зарадваха също човек №1 в Черно море с футболна топка с автографите на всички членове на движението.

Събитието бе уважено още от адмирал на флота Васил Янакиев, адмирал Петър Петров, бившите ръководители на Варна Димитър Попов и Богдан Караденчев, потомствения черноморец проф. д-р Ара Капрелян, бившия окръжен съдия Петър Йорданов, бригаден адмирал Иван Йорданов, аматьорския шампион в тениса Любо Георгиев, ексрайонния кмет Пламен Градинаров и един от запалените фенове на Черно море - ресторантьорския бос Марин Костов. Сред приятелите си от "Монтерей" бе и бизнесменът Красимир Маринов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Голям успех за Черно море! Браво, силен сезон. И аз бих вдигнал купите! :)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: