Черно море удържа Локо, Хуан Варела с дебютно попадение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:11 / 11.09.2015
1898
Отборът на Черно море надви с 2:1 Локомотив в първия мач от 8-ия кръг на А група. Аржентинецът Хуан Вареа отбеляза в 22-ата минута, а Кирил Котев си вкара автогол в 57-ата. Десет минути по-късно Бирсент Карагарен върна едно попадение, но за повече силите на гостите не стигнаха.

"Моряците" пропуснаха да открият резултата в 18-ата минута, когато Андреас Васев качи топката на главата на Хуан Варела, но аржентинецът от изгодна позиция не намери очертанията на вратата.

Нападателят все пак се реваншира минути по-късно. Той се възползва от извеждаш пас на Люк Дюфо при едно центриране и от воле матира Ел Харуби.

Мартин Камбуров като по чудо не възстанови равенството в 35-ата минута. Капитанът на "смърфовете" получи прекрасна топка от Пламен Крумов, но ударът му с глава мина встрани от дясната греда на Георги Китанов.

Втората част започна с лек натиск от страна на гостите от Пловдив, но гол така и не падна във вратата на варненци. 

За сметка на това Черно море вкара втори гол в 58-ата минута. Това се случи след една контраатака подхваната от Варела, който намери по крилото Васев. Той пък от своя страна центрира остра топка в наказателното поле, за да може бившият "моряк" Кирил Котев да засече коженото кълбо в собствената си мрежа.

Интригата на "Тича" се върна в 68-ата минута, когато резервата Бирсент Карагарен препарира с диагонален шут Китанов и намали преднината на варненци.

В края на мача Карагерен можеше да донесе точката за гостите, но негово акробатично изпълнение профуча над напречната греда.

В следващия кръг Локомотив приема Пирин, докато Черно море гостува на Литекс.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).