Никола Спасов: Не заслужаваме това треперене до 94-ата минута

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:49 / 11.09.2015
1174
Наставникът на Черно море Никола Спасов критикува своите играчи след успеха с 2:1 над Черно море.

"Нормално е да имам критики след като оставихме мача да виси до продължението. Не заслужаваме това нещо, това треперене до 94-ата минута. Имаме страшно много ситуации да приключим мача и не успявахме да уловим тези моменти. Това са проблеми, които имаме от самото начало, така лека неувереност пред гола. 

Локо Пловдив ни затрудни, тъй като имат много добри футболисти. Те са добре подготвен отбор, не е лесно да се бие такъв отбор".

"Допуснахме слабости в определени моменти и отпускане, в един момент ни надиграха след 2:0, имаше отпускане в момчетата", заяви треньорът на "моряците".

"Бих се радвал, ако Жоро Илиев се върне в отбора. Емил Гъргоров няма да бъде в Черно море, говорили сме, но всичко си остана само на разговори. Винаги съм отворен за такива футболисти като него, но засега няма как да стане", заяви още Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).