Китанов ще пази в Стара Загора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:11 / 17.09.2015
993
Европейската квалификация за младежи до 21 г. между България и Армения ще се играе в Стара Загора. Мачът е на 9 октомври и ще започне от 19 ч. Твърд титуляр в тази формация е вратарят на Черно море Георги Китанов.

Стадион "Берое" не за първи път приема мачове на младежките и юношеските национални отбори, а другият вариант беше стадион "Лазур" в Бургас, който явно е отпаднал. Идеята на националния селекционер на момчетата до 21 г. Антони Здравков е тази формация да играе в колкото се може повече градове с прилични стадиони, за да могат повече фенове да се докоснат до отбора.

Предишната квалификация с Люксембург, спечелена с 3:0, се игра в Разград. България (до 21 г.) има две победи от три мача в кампанията за Европейско първенство и срещата с Армения е изключително важна предвид факта, че основният претендент за първото място Дания все още не е стартирал мачовете си.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).