Никола Спасов ще играе с трима отзад в Разград

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:27 / 03.10.2015
1476
Треньорът на "Черно море" Никола Спасов ще рискува и ще пусне само трима защитници срещу "Лудогорец" днес в Разград. Опитният специалист, който постоянно варира с тактическата си постройка и се стреми да изненадва съперника, днес ще заложи на схема 3-4-3. 

Очаква се ариергардът да бъде съставен от Кулибали, Мишо Венков и Тодор Паланков. Възможно е вместо последния отзад да бъде върнат и Дани Георгиев, но едва ли ще се рискува, независимо че и двамата са поливалентни.

Спасов държи тимът му да насити средната линия и да не дава на разградчани да печелят толкова лесно терен. Варненци ще трябва да не допускат опасности пред вратата си, а тежестта ще падне върху Клок и останалите трима халфове. 

В предни позиции ще се разчита на бързината на Симеон Райков, Курьор и Живко Петков. Именно с тримата в атака Спасов се надява да държи пасивни крайните защитници на "Лудогорец" и да ги извади от играта. В "Черно море" не могат да разчитат на невъзстановените Стефан Станчев и Траян Траянов. 

Въпреки това в тима са оптимисти, след като играха много добре в двата си мача досега с разградчани. Те паднаха минимално у дома на "Тича" с 2:3, но спечелиха двубоя за суперкупата.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).