Михаил Венков: Европа ли? Нивата е дълга

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 06.10.2015
1009
След равния и добрата игра в Разград левият бек на Черно море Михаил Венков е оптимист за представянето на отбора, но гарантира, че той и съотборниците му ще продължат да са здраво стъпили на земята.

Запитан мислят ли за Европа, капитанът бе лаконичен: "Европа ли? Нивата е дълга. Има много мачове. Показахме обаче, че в спортно-техническо отношение не отстъпваме на никой в България и единствено от нас зависи на кое място ще се класираме."

Венков смята, че резултатът от двубоя с шампиона ще им се отрази положително върху следващите срещи. "Имахме нужда точно от такъв мач след двете издънки на чужд терен. Сега самочувствието ни вече ще е друго. Играем ли както в Разград, играем ли винаги на 100 процента, победите и точките ще си идват сами", допълни за "Народно дело" Мишо. 

На въпрос съжалява ли, че предстои пауза в първенството точно когато са набрали скорост, той отговори: "Не. Имаме две седмици, през които ще отдъхнем и ще изиграем полезен спаринг, а контузените ще се възстановяват. Ще излезем уверени в силите си и спокойни в домакинството със Славия."

Междувременно след двата почивни дни днес в 9,30 ч. "моряците" подновяват тренировки. Както е известно, в събота носителят на купата гостува на Дунав за контрола в Русе.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).