Кубрат Пулев се завръща срещу бразилски ветеран

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
14:21 / 07.10.2015
1426
Кубрат Пулев ще се изправи срещу бразилския ветеран Джордж Ариас при завръщането си на ринга след почти едногодишна пауза. Българският боксьор не е имал официален мач, откакто загуби от световния шампион Владимир Кличко и записа първо поражение на професионалния ринг.

Пулев и Ариас ще се изправят един срещу друг на гала вечер на 17 октомври в германския град Карлсруе. 41-годишният бразилец е роден в Сао Пауло и има 56 победи (42 с нокаут) и 13 загуби. 181-сантиметровият боксьор е шампион на родината си и Южна Америка.

Той се боксира за последно през юли, когато беше убедително надигран по точки от братовчеда на Тайсън Фюри - Хюи. През миналата година Ариас се боксира срещу съотборника на Пулев в "Зауерланд" Денис Бойцов и отново отстъпи по точки.

Мачът между Пулев и Ариас ще е и първият, за който българинът се е готвил с новия си треньор Ули Вегнер.

"Кубрат притежава много талант, но на моменти неговото его му пречи. Няма да позволя това да се случи отново. Дадох му да разбере кой е шефът. Работихме върху защитата и той вече показва доста знаци на подобрение. Нямам съмнение, че Кубрат има способностите да се боксира с най-добрите", коментира Вегнер.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).