17-годишните "моряци“ изтърваха Ботев под Аспаруховия мост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:26 / 19.10.2015
1476
Юношите младша възраст на "Черно море" и тези на "Ботев" (Пловдив) завършиха при нулево равенство в мач от 9-ия кръгна Елитната група до 17 години. Двубоят се игра под Аспаруховия мост и предложи доста интрига, въпреки че голове така и не паднаха.

Възпитаниците на Георги Попов заемат третото място в класирането с актив от 17 точки. Треньорът на малките "моряци" изрази притеснението си от липсата на голове, но остана доволен от себераздаването на момчетата.

"Съжаляваме за пропуснатите 2 точки. Лошото е, че продължаваме да контролираме мача и да изпитваме старата слабост пред отбелязването на гола. "Ботев" е здрав отбор, играят наш стил, обичат да разиграват топката и с нищо не ни изненадоха. Проблема пак казвам е отбелязването на голове. Правим специални тренировки на нападателите, но явно ще трябва да наблегнем на това още повече, или през зимната пауза да вземем играчи на тази позиция. Иначе нямам никакви претенции към момчетата, играха със себераздаване, искаха победата, не мога да имам претенции към тях, просто отбора на "Ботев" също е доста добър, добре комплектован, имат национали, така че за нас срещата бе изключително здрава и тежка", сподели за медийна група "Черно море" Георги Попов.

В десетият кръг "Черно море" гостува отново на пловдивски отбор, този път на местния "Спартак". Срещата е на 22 октомври.

Черно море 17: Иван Дюлгеров, Ертан Томбак, Виктор Христов, Кирил Радев, Добромир Добрев, Емил Янчев, Румен Касабов (78-Кристиян Арсовски), Данаил Димов (55-Калоян Диев), Илиан Илиев, Георги Георгиев (70-Ферай Кадир), Никола Тодоров (55-Ивелин Маджаров).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).