Виж как националите благодариха на цяла България!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:13 / 19.10.2015
1591
"Ако не бяхте вие, нямаше да стигнем и дотук!" Думите изрече Теодор Салпаров. Националите по волейбол се събраха в центъра на игрището, а Теди хвана микрофона и изрази огромната благодарност на националите към нацията. Преди това обаче се случи нещо още по-докосващо...

Изключително емоционална раздяла между българските волейболни звезди и българската публика. Това видяха хилядите в "Арена Армеец" след края на малкия финал на Евроволей 2015 България - Италия 1:3. От 9 до 18 октомври волейболните звезди и българският народ вървяха ръка за ръка. Със силите, вдъхнати от българския народ, затрупаният от кадрови проблеми отбор на Пламен Константинов влетя в топ 4 и изигра общо 6 запомнящи се мача пред пълните трибуни в София.

След загубения мач за третото място от италианците всички български волейболисти показаха колко истинско за тях е това "ръка за ръка". Тръгнаха един след друг за докосващата почетна обиколка. И плеснаха всяка подадена им ръка от феновете, намиращи се на първите редове край игрището.

"Благодарим ви за подкрепата. Благодарим ви за всичко", каза още Теди Салпаров. А публиката остана дълго в залата, за да продължи да скандира. Волейболните национали също не си тръгнаха, а раздаваха автографи върху топки, знамена и фланелки доста след края на малкия финал на европейското.

Източник: в. "24 часа"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).