Крушение за “моряците" в Елитната група до 17 години

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:22 / 22.10.2015
1777
Черно море продължава да се представя "на приливи и отливи" в Елитната футболна група до 17 години. Юношите младша възраст на "моряците" допуснаха поражение с 0:2 при гостуването си на Спартак (Пд) от 10-тия кръг. 

Срещата се игра при тежки условия на калния терен на стадион "Тодор Диев", а първата пробойна в "моряшкия кораб" се получи в 15-ата минута. Тогава рефера показа пресилен червен картон на Кирил Радев, а при последвалия фаул, домакините поведоха в резултата. Малко преди почивката, пловдивчани стигнаха и до втори гол, който на практика уби интригата в мача. През втората част, "моряците" се опитаха да щурмуват вратата на Спартак (Пд), но опитите им за обрат приключиха с 2-3 пропуска. 

Наставникът на Черно море Георги Попов заяви, че неговите възпитаници са стояли добре на терена до червения картон, който е предначертал изхода на двубоя. 

Въпреки загубата, "моряците" остават 3-ти в класирането, но със сигурност ще бъдат изместени, тъй като са с 2 мача повече от останалите отбори в призовата тройка. В следващия кръг, Черно море е домакин на ЦСКА.

Черно море' 17: Иван Дюлгеров, Ертан Томбак, Виктор Христов (70‘ Калоян Диев), Кирил Радев, Добромир Добрев, Емил Янчев, Румен Касабов, Илиян Илиев-младши, Данаил Димов (60‘ Никола Тодоров), Георги Георгиев (40‘ Ивелин Маджаров, Венцислав Анастасов (40‘ Кристиян Арсовски)



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).