Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Левски брани върха срещу морския кошмар
Автор: Екип Varna24.bg 08:38 / 23.10.2015Коментари (0)802
© Bulphoto
"Левски" посреща "Черно море" в опит да запази първото си място в класирането на "А" група.

"Сините" са на върха благодарение само на по-добрите си показатели в преките двубои с втория "Литекс", а "Лудогорец" дебне от третата позиция с една точка по-малко от лидерите - 22 срещу 21.

Двамата треньори - Стойчо Стоев и Никола Спасов, имат сериозни кадрови проблеми, като наставникът на "сините" изглежда в по-тежка ситуация.

Той не може да разчита на контузените Владимир Гаджев и Георги Костадинов, както и на наказания Божидар Краев. Трайно аут от сметките на старшията са Борислав Цонев и Деян Иванов.

Спасов пък е лишен от услугите на възстановяващия се след операция Живко Петков и Даниел Георгиев, който също като Краев принудително пропуска двубоя.

"Левски" спечели последния сблъсък между двата тима на "Тича" с 1:0, но на Герена още витае духът от загубения финал за купата през май. "Сините" ще искат и да се върнат на победния път след равенството 1:1 с "Лудогорец" в миналия кръг и неособено добрата игра, която показаха.

Мигел Бедоя ще дърпа конците в средата на терена при отсъствието на Гаджев, а Радослав Цонев ще застане до Джереми де Ноойер като заместник на Георги Костадинов. Не е изключено испанецът и юношата на "сините" да са и с разменени позиции. По-голямата дилема пред Стойчо Стоев обаче е на кого измежду Линел Китамбала и Денис Махмудов да заложи на левия фланг на атаката.

Първият постепенно си възвръща формата, докато македонецът Махмудов с нетърпение чака първия си шанс като титуляр на коронната си позиция по фланга.

Матиас Курьор пък ще е основният коз на "Черно море" тази вечер на "Герена", пише "7 дни спорт". Националът на Мартиника вече има два гола срещу "сините", и то победни. Първият за 1:0 на "Тича", а вторият за 2:1 при историческия за Моряците успех на финала за купата.

Португалецът Педро Еуженио ще направи дебют за варненци днес на "Герена", изпреварвайки Стефан Станчев за титулярното място вдясно на защитата. Еуженио бе в полезрението на "сините" за лятна селекция, но до трансфер не се стигна. Станчев пък не е играл от 40 дни заради контузия, но вече е на 100% възстановен.

Мачът Левски - Черно море ще бъде ръководен от Георги Йорданов и стартира в 19:45 часа, като ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2.


Още по темата: общо новини по темата: 11
23.10.2015
22.10.2015
22.10.2015
22.10.2015
22.10.2015
21.10.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: