Двама от "Морето" пред трансфер в чужбина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:47 / 27.10.2015
1483
"Черно море" рядко прави изходящи трансфери, като повечето от футболистите от клуба си тръгват като свободни агенти. На "Тича" обаче доволно потриват ръце, че в най-скоро време ще изкарат сериозни пачки от продажбата на двама от младите си футболисти. Стражът Георги Китанов и 17-годишният нападател Валентин Йосков са следени изкъсо от клубове от четири европейски държави. Двамата са попаднали в полезрението на тимове от Белгия, Франция, Италия и Холандия.

За интерес към Китанов от Ниската земя се чу преди около година и половина, когато ПСВ прати свои хора да го гледат на живо. Валентин Йосков пък изкара пробен период в италианския "Рома", след който се заговори, че Вълците дори са откупили правата му. В крайна сметка талантливият нападател остана на "Тича" и вече записа официален дебют за Моряците в "А" група. Той влезе като резерва при загубата с 0:1 от "Левски" на Герена през уикенда, а утре се очаква да запише и първи мач като титуляр за варненци. Това ще се случи срещу аматьорския "Вихър" (Строево) в 1/8-финала за Купата на България, който двата отбора ще изиграят на футболния комплекс на "Ботев" (Пд) в "Коматево".

Старши треньорът на Моряците Никола Спасов ще направи огромен брой ротации за тази среща, като освен Йосков като титуляри се очаква да се появят Александър Чанович, Педро Еуженио и Хуан Вареа. Като цяло Спасов ще остави 80% от титулярите си да почиват утре, за да са със свежи сили в петък, когато "Морето4 приема "Берое" във възлов мач от "А" група.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).